.

 
 
 
 

piggelin

 
Igår så red Spöket och jag ut själva en ganska lång tur mitt på dagens medans de var ljust ute. JÄÄÄÄVLA pigg kille alltså, skulle bara galoppera och peppfrusta heeela tiden. Men skötte sig överlag väldigt bra, va superfin i galoppen trotts att han var så pigg. Försökte sätta han mer på stället och släppte iväg han lite när jag kände att han var påväg att balla ur och sen upprepa processen några gånger. Fick tyvärr inte till någon vänster galopp då jag tror jag förberedde mig  för den så pass länge att han när jag väl gav han fattningen så var han så övertaggad att han tvärstannade och steppade på stället istället. Men de var en svettig och nöjd kille som skritta hem sen.
 
Idag så red vi ut med T och Värsting. HEEELT annan häst, fattar inte. Han är så lugn och inte alls taggad när han har sällskap. Blev en ganska kort runda för jag skulle iväg på jobb. Men red alla gångarter och Spöket var superfin, red skänkelvikningar över vägen och lekte på. 
 
Bilder från igår:
 
 
 
 

hur söt får man bli?

 
Hur kan man annat än älska denna vackra varelse?
Helt otroligt hur fast man kan bli vid någon som inte sagt ett ord till en men som ändå förstå en. Som alltid finns där hur skit allt annat än är.
Min stora kärlek här i livet är min häst, min alldeles egna röda! 
 
 
 
 
 

doppeli dopp

 
Några mysiga badbilder från förra året.