ponnypluppas

mot stallet och hårda vägar!
jippi....
 
 

hårt...

Ursh så tråkigt de är nu ute nu. Jag hatar verkligen den här perioden här uppe, snackar självklart om tiden före snön.. Graderna ska envisas med att vara på noll och lite under så de är STENHÅRT överallt och de går verkligen inte att göra annat en att skritta vilket min häst blir knäpp av och dessutom fryser man ihjäl...
 
Igår så skrittade vi en tur på 45 minuter. Bara skritt och kors i taket så höll sig han på vägen och inte i diket av ren protest. :)
Tänkte köra samma visa idag men hade sån tur så såg jag att dom höll på att "harva" ridplanen och passade på att gå upp dit med honom innan de blir för hårt där med.... Vi red mycket på stora mittvolten och jag försökte envisas med att få in ytterbogen på honom. Gick riktigt bra faktiskt. Jobbade mycket förvänt i både trav och galopp och han kom igenom riktigt fint på slutet och kändes mycket mer rörlig och böjlig. Blev lite skänkelvikningar och slutor också, duktig kille! :) 
Han fick även nya dojjor idag, snösulor så nu fattas de bara lite snö så är vi redo! ;)
Rakade han även förra veckan, tänk att jag har rakat han varje vinter sen jag fick honom vilket va 8 vintrar sen plus att de blir två gånger varje vinter så han har ju iaf blivit rakad 16 gånger sen jag fick honom och han är PRECIS lika dan att klippa varje gång.. :P Han står och skakar, blåser upp sig och darrar som ett asplöv. Lille tönten min! Blir inte jämt direkt! ;)