på väg!

Nu blire bodypump pass och ett muskel uppmjukande sh'bam pass efter.
Sen vidare till stallet för insläpp och kvällsfodring! :D
 

<3

Min andra halva och bästa vän! :love:


vetrinär....

Idag har jag varit uppe med tuppas, började med en öppning på dagis klockan sex på morgon men jobbade bara till klockan elva så då bar de direkt av till stallet. Mockade och fixade klart maten. Sen var de bara att ta in hästas och göra han redo för en transporttur till staden och vetrinären. Han är fortfarande inte bra i benet så ringde förra veckan och fick tid tills idag.
Väl hos vetrinären så kan inte dom säga vad de är för fel på honom. Dom tog typ 10 röntgen bilder på hans ben och hovben och dom såg bra ut och i å med de uteslöt dom skelettskada. Spökis varken reagerade vid böjning eller när dom klämde och tryckte på svullnaderna, konstigt tyckte vetrinären som tyckte jag hade en stenhård häst.. På en av hovbilderna såg dom typ en svart dimmig skugga typ som dom sa kunde vara en hovböld så nu står han med jodomslag inatt så får vi se om de ploppat ut någon böld imorgon bitti, har de inte de ska vi linda en natt till med jodopax. Men har de inte kommit något då så äre mest troligt ett ledbandet som blivit uttöjt, eller om de är något ligament som han har ont i...
 
Spöket skötte sig exemplariskt och var världens snällaste, lite fjantig men de är jue bara Spöket de! :) Han skulle pussas och snuffsas hela tiden. gosen! :love:
 
Bli bra bästa vän... :love:

rastar

Sitter på jobbet och rastar lite, ska strax iväg igen och fixa lite mellis till våra hungriga fredagsbarn. :) Har stängning på ikväll och jobbar ända till 17:45.... Lite drygt, hoppas föräldrarna har lite lyxfredag och slutar lite tidigare så man får gå hem.
Jag har även kvällen i stallet så där väntar mockning, göra iordning foder, ta in hästar, gå ut och gå med pojken en stund på hårt underlag, kyla i 20 minuter och sen nattning av skruttar. :)
Carro berättade även att Spöket haft cirkusuppvisning i sin hage imorse. Bockat, stegrat och haft sig... Inte bra för benet de jue. Men förstår honom, gå i halthage i två veckor och inte ridas då blir man pigg... 
 
Back to work!
 

bättringsvägen

Min häst är på bättringsvägen iaf. Men segt som tusan går det må jag säga.. Han har vilat i lite över två veckor nu. Har börjat vara ute och gå med honom i skogen. Han haltar inte längre men är svullen och varm i böjleden mellan kronrand och kota.
Var ute och traskade i skogen idag i typ 45 minuter med Carro och Itzy i sakta mak, vi tog lite stärkande matpauser och lyckorus då och då, pigg och hyper häst som tyckte de var väldigt skönt att komma ut i höstsolen. :) När vi kom ut på asfalten igen så kollade jag på medans Carro sprang med honom. Han såg inte halt ut när han sprang rakt fram men sen i vändningen tillbaka när han belastade de onda benet så haltar han till men sen springer helt normalt igen... skuuumt!
 
 
Itzy och Spöket på bete i sommar!

Travteam häxan-surtant