Lördags söt!

Här kommer några bilder på biffen som jag fota i lördags efter min och kusins körtur. :)
Duschad på bilderna, så han är inte svettig. :)


vaccination

Nu har jag precis kommit hem efter en dags jobb och har även hunnit vara in till kliniken med pållen och vaccinerat honom, var som dax nu. :) Så nu ska han bara få lunka i några dagar tänkte jag. :) Tack till snälla Jennie som körde oss eftersom jag äger en liten bärplockarbil utan dragkrok. ;)
Ska snart iväg och ha avslutningskväll med ungdomarna på fritidsgården med en massa lekar och grillkväll men först Sex and the city och middag! :)

söte i våras efter ett ridhuspass! :)


dålig update..

Fan måste bli bättre på att skriva är!
Är synd att jag blir så himla inaktiv bara.. :/


Just nu har jag kollat Sex and the city och pojkvännen ligger i vardagsrummet och glor på fotbollen hör jag, råkade precis höra att Spanien gjort stolpe in och är i final, trevligt. :P

I hästlivet går allt bra, Spöket är pigg som tusan och vi har precis kommit ut ur en ganska lång ridsvacka, han har varit spänd och rusig till tusen och ligger på som attans i galoppen, och bromsar jag han så galopperar han på sniskan och blir så himla otrelvlig att sitta på, sicksackar över hela vägen och är allmänt läskig.. :/
Nästa vecka blire bete för grabben. Han plus 3 ston, lycklig kille! ;) Tänke ställa av han då i en månad och bara låta han gå och käka och bli fet medans jag och killen är nere i Skåne i två veckor och sen förhoppningsvis en sista minuten resa till utlandet i två veckor, då är Spökets mammas i några veckor! ;)


Skönt för killen att slippa stödmatas med hö och billigare för mig förstås! ;)