söte

 En charmig farvorit i repris. :)
Ignorera min icke så charmiga röst. ;)
 
 
 

På väg...

Ska iväg på en 45 minuters spinning nu tänkte jag. :P Jobbigt. Sen iväg mot stallet där insläpp och kvällsfodring väntar och även ett ben som ska spolar i 20 minuter, bli bra nu hästen!
 
Jag vill RIDA nu! :D

bästa pålle-plutt!

:love:
 

Jag säger de igen..

...och hoppas denna gång att jag ska hålla motivationen uppe. Fast har saknat bloggandet lite så nu känner jag mig skrivsugen. :)
Men bara för de så har jag en häst som inte går att rida. Var i ridhuset och hoppade stutts i onsdags med honom, små enkla stutts som min häst trodde var värsta 1 meters hinder. Han tog i som fan och taggad till tusen, han tyckte de var så roligt. Satt och höll ihop och försökte få han att komma nära första stuttsen men han hoppade jue av 1 ½ meter för tidigt, kom nära dom andra två och drog med sig allt. :P Så travhoppade in och gav han en galoppskänkel över det första skuttset och då gick de bättre och lugnare. :)
Men nästa dag var han halt och svullen på högra fram.. :( Han är bättre i hältan, jag tycker själv att jag inte ser något när jag springer med han men han är fortfarande lite svullen tycker jag eller så inbillar jag mig bara att han är de. Så han får vila ett tag till och jag fortsätta kyla benet så ska vi se att vi snart är i sadeln igen. :)
 

han tycker de är lika roligt som jag tycker att stå i 20 min rätt upp å ner...
tigga kan han allt. :)